пятница, 17 октября 2008 г.

catheterization danger




ja de vakantie is voorbij, jammer, ik had nog zoveel meer willen doen. Danique is gisteren ziek geworden. Ze is aan het wisselen en er komen twee tanden door en die drukken tegen haar melk tandjes aan. Ahh het is zo zielig hoe ziek ze er van is. Vandaag zou ze eigenlijk bij haar beste vriendinnetje jenna gaan logeren, maar dat hebben we maar doorgeschoven naar volgende week.



morgenochtend om kwart over acht begint mijn werkdag, richard gaat met kaylan naar het voetbalveld en danique, die zal wel leker op de bank blijven hangen.... Zondag is er een kampeerbeurs in de jaarbeurs dus misschien dat we daar wel even gaan kijken. We moeten nog steeds een caravan hebben dus misschien daar....



nog een paar daagjes en dan is er een maand voorbij. Een maand na het laatste gesprek met de raadsmedewerkster. Toen zei ze dat ze over een maandje contact met ons op zou nemen. Dus nu komen er weer spannende dagen/ weken voor ons aan.



richard gaat nu zijn laatste werkweek in bij Algeco. Na negen jaar trouwe dienst werd het toch een tijd voor wat anders.... Nog een weekje werken, dan een weekje "vakantie" en dan aan de slag bij de nieuwe baas


catheterization danger, catheterization dog problem, catheterization erection from male penis, catheterization erection male penis.



Комментариев нет: